Üdvözöljük a Kapos Ternero Kft. honlapján!
RÓLUNK
Cégünk 1992-ben alakult, egy kis vágóhíd üzemeltetőjeként, mely ezután dinamikusan fejlődött. Az évek során a cég specializálódott a borjú, bárány és juh vágás irányába.
Üzleti filozófiánk: állandó minőségbiztosítás mellett rugalmas partnerkezelés.
A HACCP mellett már egy évtizede bevezettük az IFS minőség-irányítási rendszert, mely egy magasabb gyártási színvonalat biztosít az üzemnek. Ehhez szimbolikusan kapcsolódik a céglogón megjelenő nap és hold, mint a állandóság és a megbízhatóság jelképei.
Üzleti stratégiánk fontos eleme a belföldi piacon a borjú- és juhhús fogyasztás növelése, valamint az exportpiacok bővítése.
TERMÉKEINK
Az utóbbi évek fejlesztéseinek eredménye a prémium termékek. A skin és védőgázban csomagolt húsok (érlelt és fűszerezett) gyártását a fogyasztói igények hívták életre. Ezekből több termék elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy használati jogosultságot.
A termékpalettán szerepelnek fagyasztott áruk is. Közülük a csevapcsicsa és a borjú burger mára az igazán kedvelt termékekhez tartoznak.
A normál vágás mellett rituális vágás is történik, mind „halal”, mind „kosher”, sőt igény szerint bérvágásra is van lehetőség üzemünkben.
Magyarország klímája kiváló az élőállat tartására. A változó faunának, a természetszerű tartástechnológiának és az egyre korszerűbb genetikai hátterének köszönhető optimális minőségű borjú-, bárány- és juhhús termelődik.
A Kapos Ternero Kft. kizárólag magyarországi termelőktől szerzi be a feldolgozandó alapanyagot.
Dietetikus szempontból egyre inkább előtérbe kerül a bárány- és borjúhús, hiszen ezek könnyen emészthető, funkcionális élelmiszerek.
ÍRJON NEKÜNK!
DUÁLIS KÉPZÉS