Üdvözöljük
a Kapos Ternero Kft. weboldalán!

RÓLUNK

Cégünk 1992-ben alakult, egy kis vágóhíd üzemeltetőjeként, mely ezután dinamikusan fejlődött. Az évek során a cég specializálódott a borjú, bárány és juh vágás irányába.

Üzleti filozófiánk: állandó minőségbiztosítás mellett rugalmas partnerkezelés.

A HACCP mellett már egy évtizede bevezettük az IFS minőség-irányítási rendszert, mely egy magasabb gyártási színvonalat biztosít az üzemnek. Ehhez szimbolikusan kapcsolódik a céglogón megjelenő nap és hold, mint a állandóság és a megbízhatóság jelképei.
Üzleti stratégiánk fontos eleme a belföldi piacon a borjú- és juhhús fogyasztás növelése, valamint az exportpiacok bővítése.

TERMÉKEINK

Az utóbbi évek fejlesztéseinek eredménye a prémium termékek. A skin és védőgázban csomagolt húsok (érlelt és fűszerezett) gyártását a fogyasztói igények hívták életre. Ezekből több termék elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy használati jogosultságot.

A termékpalettán szerepelnek fagyasztott áruk is. Közülük a csevapcsicsa és a borjú burger mára az igazán kedvelt termékekhez tartoznak.A normál vágás mellett rituális vágás is történik, mind „halal”, mind „kosher”, sőt igény szerint bérvágásra is van lehetőség üzemünkben.Magyarország klímája kiváló az élőállat tartására. A változó faunának, a természetszerű tartástechnológiának és az egyre korszerűbb genetikai hátterének köszönhető optimális minőségű borjú-, bárány- és juhhús termelődik.

A Kapos Ternero Kft. kizárólag magyarországi termelőktől szerzi be a feldolgozandó alapanyagot.

Dietetikus szempontból egyre inkább előtérbe kerül a bárány- és borjúhús, hiszen ezek könnyen emészthető, funkcionális élelmiszerek.

Borjú
Bárány

ÍRJON NEKÜNK!