A közbeszerzési eljárás tárgya:

Korszerűsítés és kapacitásbővítés a Kapos Ternero Kft. fióktelepén a VP-3-4.2.1-15 kódszámú pályázati konstrukció keretében

Feltöltés időpontja:2018. február 12.

 

Korszerűsítés és kapacitásbővítés a Kapos Ternero Kft. fióktelepén a VP-3-4.2.1-15 kódszámú pályázati konstrukció keretében

Feltöltés időpontja:2018. február 28.

 

Korszerűsítés és kapacitásnövelés a KAPOS TERNERO Kft.-nél (1788120104)

 

Kedvezményezett neve:                          Kapos Ternero Kft.

 

A pályázati felhívás neve, kódszáma:   Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban (VP-3-4.2.1-15)

A projekt címe, azonosító száma:         Korszerűsítés és kapacitásnövelés a KAPOS TERNERO Kft.-nél (1788120104)

A szerződött támogatás összege:          82 877 895 Ft

A támogatás mértéke (%-ban).              50%

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A Kapos Ternero Kft. célja a fejlesztéssel a jelenlegi termékszerkezet megtartása mellett magasabb hozzáadott értékű termékek előállítása, új piacokra való bejutás, a versenyképesség növelése, piaci pozíció erősítése, stabilizálása.

A célok elérése érdekében az európai uniós támogatás segítségével új eszközök, gépek beszerzését, új technológiai rendszerek kialakítását, a tevékenységet szolgáló épületek, építmények bővítését, valamint az energiahatékonyság javítása érdekében napelemes rendszer kiépítését valósította meg. A komplexitás érdekében termeléskövetési és kereskedelmi áruforgalmi rendszer fejlesztése is megtörtént. Az így elért hűtőkapacitás bővítés és korszerűsítés, az üzemi higiénia magasabb szintű kiépítése, az árumozgatás hatékonyságának növelése, illetve az alternatív energiahordozó hasznosítása nemcsak a célkitűzések megvalósításához járul hozzá, hanem lehetőséget biztosít a foglalkoztatottság növelésére is.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.09.14.